Jak już postanowiłas obrażać innychy rozwiń pojęcie "zniewieściały" Ogólnie nie każdy jest nastawiony na związek aż do grobowej deski, ewentualnie do rozwodu. Poza tym to kobiety wiele komplikują, zazwyczaj marudząc coś o dziecku itp. W ogóle co Wy macie do Barbie, jakieś kompleksy czy jak?
NIKOGO NIE OBRAZAJAC ALE JAK KTOS SIE UWAZA ZA ZNIEWIESCIALEGO TO POWODZENIA;))A CO DO BARBIE???OCZYWISCIE ZE I TAKIE BYC POWINNY ZACZNIJ KOLEGO LECZYC SWOJE KOMPLEKSY....NARA!!!!!!
ale co obraza???ma dziewczyna racje....wiekszosc wolnych facetow uwaza sie za nie wiem co a barbie to przeciez nie obraza=kawalerzy zacznijcie szukac kobiety a nie problemow!!!!
Budowa składniowa wypowiedzi sugerowała, iż kawaler = zniewieściały. To są chyba osobiste wybory, czy ktoś jest zajęty czy nie. A, że większość facetów ogląda się na laskami jak z rozkładówki to chyba naturalne. Przynajmniej tak mówią psychologowie
ja już nawet nie szukam bo jeden gorszy od drugiego.... także dałam sobie spokój a pytanie chyba tak z ludzkiej ciekawości bo może gdzieś jeszcze tacy są choć ja uważam, że porządnego faceta, to ze świeczką trzeba szukać.....