|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 5 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
dzibutti
|
: 13 sty 2015, o 21:07 |
|
|
Witam,
Jakie sporty uprawiacie? Ostatnio bardzo modny jest squash i badminton, zastanawiam się poważnie nad kupnem tego pięknego zestawu do badmintona http://www.badmin.pl/zestawy-do-badmintona-prince-badminton-kit-p-5500.html czy myślicie że ćwicząc dwa razy w tygodniu można schudnąć ? Czy tylko wyrobię sobie mięsnie i nic po za tym?
|
|
Na górę |
|
|
Asystent |
Tytuł: Może tu jest to, czego szukasz:
Napisane: dziś |
Asystent forum
11:30 am
|
Góra |
|
|
mateusz-zgoda
|
: 2 mar 2016, o 10:37 |
|
|
Ja trenowałem przez 4 lata siatkówkę i podobało mi się to bardzo, jednak z biegiem czasu obowiązków przybywało i czasu wolnego było coraz mnie, więc musiałem zrezygnować z treningów. (bardzo tego żałuję do tej pory, ale może kiedyś....)
Co do squasha to jest fantastyczny sport, szczególnie na zgubienie zbędnych kilogramów. I odpowiadając na Twoje pytanie - oczywiście, że można schudnąć uprawiając ten sport. Przecież ten sport jest energiczny, musisz się dużo i sprawnie poruszać... Wypocisz się za wszystkie czasy. Moja koleżanka kiedyś uprawiała rekreacyjnie squasha i nie dość, że schudła sporo kilogramów (nie chce skłamać więc nie napiszę dokładnie ile) to jeszcze do tego wyrobiła sobie ładną sylwetkę. Jeżeli masz możliwości i czas to jak najbardziej nie zastanawiaj się tylko kupuj sprzęt i miłego trenowania życzę.
|
|
Na górę |
|
|
Blizna223
|
: 12 wrz 2016, o 11:40 |
|
|
Jesli uprawia się go z głową. To nie jest tak jak większość myśli, że można bez przygotowania iść i dać sobie wycisk. Z tego właśnie biorą się różne kontuzje.
|
|
Na górę |
|
|
Rewa4
|
: 19 paź 2016, o 09:26 |
|
|
Ja ciwcze prawie dwa razy w tygodniu, a przynajmniej bardzo się staram. Mam nadzieje, że w końcu uda mi się zrzucić te kilogramy, które przybrałam po ciąży.
|
|
Na górę |
|
|
andrzejka23
|
: 15 maja 2019, o 12:33 |
|
|
Owszem, sport to zdrowie.
|